Autoverzekering voor jongeren vergelijken

Direct de autoverzekering voor jongeren vergelijken? Vergelijk je autoverzekering op premie, dekking, en voorwaarden.

Berekenen en afsluiten

Wij adviseren je bij een WA autoverzekering of Beperkt Cascoverzekering een rechtsbijstandverzekering af te sluiten dit voor het verhalen van een schade op de schuldige partij bij een ongeval. Uiteraard doe je er ook verstandig aan om een inzittendenverzekering af te sluiten.

Heb je vragen of hulp nodig?
Neem contact met ons op.

Dekkingen en soorten

De verschillen in dekkingen en soorten jongeren-autoverzekering.nl heeft ze in een handig overzichtje geplaatst!
Wat is verzekerd? WA WA + Beperkt Casco WA + Casco
Schade aan derden?
Schade door diefstal, inbraak, poging tot diefstal?
Schade door storm, hagelschade
Schade door brand, ontploffing, zelfontbranding?
Schade door botsing met loslopende dieren
Ruitbreuk, sterretje
Schade door vandalisme
Schade door botsen/ slippen/ van de weg raken/ omslaan

Aanvullende dekkingen autoverzekering

Ongevallen verzekering inzittenden
Met een Ongevallenverzekering voor inzittenden bent U verzekerd bij overlijden of blijvende invaliditeit. Dit is meestal gemaximeerd bijvoorbeeld € 2500,-- bij overlijden en € 15000,-- bij invaliditeit.

Schadeverzekering voor inzittenden
Verzekerde som tot € 1.000.000,-- bij een ongeval dekt o.a. ook schade bij overlijden, invaliditeit maar ook bij inkomstenderving etc. De schadeverzekering voor inzittenden is uitgebreider dan de ongevallenverzekering voor inzittenden.

Rechtsbijstand
Met een rechtsbijstandverzekering verzeker je rechtshulp bij het verhalen van een schade op een derden. Uiteraard is het ook mogelijk om deze dekking uit te breiden naar een rechtsbijstandverzekering verkeer.

Hoe werkt het afsluiten van een autoverzekering?

Hoe werkt het afsluiten van een autoverzekering voor jongeren?

 • Bereken de premie voor je autoverzekering
 • Vul de gevraagde gegevens over jezelf en de auto in.
 • Kies de gewenste dekking
 • Vergelijk de verschillende verzekeraars met elkaar
 • Kies de verzekeraar en vraag een offerte aan of "ga verder"
 • Hier zie je de totaalpremie en kun je aanvullende verzekeringen bijsluiten.
 • Vervolgens ga je naar het aanvraagformulier en kan je je gegevens invullen.
 • Na het invullen van je gegeven kun je de aanvraag verzenden.

Wat gebeurt er na het verzenden van de aanvraag?

 • Per mail krijg je ontvangstbevestiging van door jou aangevraagde verzekering.
 • Hierin staat vermeld of je een voorlopige dekking krijgt van de verzekeraar
 • Na beoordeling door de verzekeraar krijg je bericht of zij de polis willen accepteren.
 • Is de aanvraag goedgekeurd en accepteren zij de verzekering dan ontvang je de polis direct in je mailbox of binnen 3 werkdagen per post.

Direct besparen op je jongeren autoverzekering?

Vergelijk en bereken de premies

Meer over ons

Jongeren-autoverzekering.nl

Sinds 2008 bieden wij autoverzekeringen online aan. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van autoverzekeringen kunnen wij je altijd helpen aan een voordelige verzekering. Heb je vragen over een dekking of voorwaarden neem dan contact met ons op voor een offerte op maat.

Sinds 1990 bieden wij verzekeringen aan via ons kantoor hierbij hebben wij diverse deskundigen in dienst die allen beschikken over de juiste diploma's en kennis en ervaring. Voor vragen over wijzigingen, premie-incasso of een schade kun je ons dagelijks bellen.

Ons kantoor heeft meerde deskundige adviseurs in dienst die U kunnen helpen bij het kiezen van de juiste verzekering tegen een voordelig tarief.

Wij zijn aangesloten bij de AFM (vergunningen) en KIFID

Wat doen wij voor U bij het afsluiten van een verzekering via internet?

Via onze websites bieden wij U diverse handige tools om verschillende een premievergelijking van verschillende verzekeringen te maken en direct online af te sluiten. Tevens zijn wij het aanspreekpunt voor het doorgeven van wijzigingen met betrekking tot Uw verzekeringsovereenkomst. Wij bemiddelen via internet op basis van het execution only principe.

Meer informatie over execution only:

Dit maakt het mogelijk om zonder tussenkomst van een financieel adviseur een verzekering af te sluiten. Indien U ervoor kiest om via deze website een verzekering af te sluiten is er geen sprake van advies.

Bij ‘execution only’ maakt u zelf de keuze voor een verzekerings- of bancair product en voert u bij de aanvraag ervan zelf de gegevens in die nodig zijn. Omdat onze adviseur u hierbij geen advies heeft gegeven of handelingen heeft verricht, kunnen er beperkingen gelden met betrekking tot de aansprakelijkheid van ons bedrijf.

Mocht U kiezen voor deze vorm van verzekeren dan komt alle aansprakelijkheid die eventueel kan voortvloeien uit de overeenkomst bij U terecht.

Heeft U liever een advies over de verschillende producten neem dan contact met ons op.

Volledigheid premievergelijking?

Helaas beschikken wij niet over alle productgegevens en premies van verzekeringen die in Nederland beschikbaar zijn. Ook bij deze vorm van dienstverlening hebben wij gekozen om te werken met een aantal voorkeursmaatschappijen. Dit betekent dat niet alle verzekeraars worden getoond in de vergelijkingen bij de webmodules. Het kan dus voorkomen dat een direct aanbieder een beter alternatief voor U is. Of bijvoorbeeld een aanbieder die zich specifiek richt op een bepaalde doelgroep, zoals bijvoorbeeld: diverse stichtingen/ organisaties/ consumentenorganisaties.

Over de vergelijking?

Om de premievergelijking voor verzekeringen te kunnen maken, vragen wij enkele gegevens van u. Die gegevens gebruiken wij om te bepalen voor welke verzekeringen u in aanmerking komt. Alle verzekeringen waarvoor wij bemiddelen en waarvoor U in aanmerking komt tonen wij vervolgens in een lijst. Daarbij spelen de volgende elementen een rol: de prijs van de verzekering, waarbij de goedkoopste bovenaan staat. Ook kunt U bij ons bij sommige modules op basis van een sterrensysteem de verzekeringen bekijken en een vergelijking maken. Tevens kunt U een vergelijking maken op basis van polisvoorwaarden en het eigen risico van verschillende producten. Bij de vergelijking van verzekeringen maken wij gebruik van de diensten van Voogd en Voogd verzekeringen. Tevens maken wij gebruik van modules van verzekeraars bijvoorbeeld Klaverblad, VKG, Intrasurance.

Onze verdiensten?

Wanneer u via onze website een verzekering afsluit, ontvangen wij hiervoor een eenmalige of doorlopende vergoeding van de verzekeraar . Van de getoonde verzekeraars ontvangen wij een vergoeding omdat zij op onze website vermeld staan Onze website heeft namelijk als doel u te informeren over de meest actuele premies van verzekeringen. Wij ontvangen van klanten of verzekeraars een vergoeding voor de adviesdiensten die wij op kantoor leveren. Indien wij van klanten een vergoeding vragen/ontvangen dan maken wij de hoogte van dit bedrag vooraf aan U kenbaar.

Meer informatie over ons bedrijf of onze dienstverlening?

Bekijk onze dienstenwijzer. | of neem een kijkje op onze website www.mathekuijpers.nl